Πολυήμερα ταξίδια Καγιάκ

Παρέχουμε νεα θαλάσσια καγιάκ σύνθετα, Lendal και Werner κουπιά cf, του Delta pfd και Gul UV50 + tops . Παρέχουμε επίσης, ξηρές τσάντες, σπρέι για καταστρώματα, κωπηλατικά σακάκια, όλο τον εξοπλισμό ασφάλειας και κάμπινγκ για multi ημερήσιες εκδρομές. Οι Συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν καπέλο, μαγιό ή σορτς υγρό, υγρά παπούτσια και μια πετσέτα.

Γλυφάδα προς Σούνιο.

Το καλύτερο ταξίδι με καγιάκ που έχει να προσφέρει η Αθήνα . Παίρνουμε μια σαφή εικόνα της Ακρόπολης, καθώς ξεκινάμε  για τον τελικό προορισμό μας, το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Απόσταση που καλύπτεται: 25 ναυτικά μίλια.

Διάρκεια ταξιδιού: 2 ημέρες/1 διανυκτέρευση κάμπινγκ

Μακρόνησος

Κάνουμε κουπί γύρω από το πρώην εξόριστο νησί και καλύπτουμε την απόσταση 2 μιλίων  που μας χωρίζει από την ανατολική ακτή της Αττικής. Μπορούμε να επισκεφθούμε τα λείψανα στα στρατιωτικά κτίρια εκατοντάδων κρατούμενων στα κελιά τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 60 και αρχές 70’s. Όμορφες, εντελώς παρθένες παραλίες για ανάπαυση και κολύμπι.

Απόσταση που καλύπτεται: 18 ναυτικά μίλια

Διάρκεια ταξιδιού: 2 ημέρες/1 διανυκτέρευση κάμπινγκ

Κέα

Ενα από τα πιο όμορφα θαλάσσια ταξίδια καγιάκ στην Ελλάδα. Άγρια ακρωτήρια, πανέμορφες παραλίες και χωριά, αρχαίοι ναοί, θεαματικά κάμπινγκ όλα είναι εκεί! Το ταξίδι τελειώνει με μια καταπληκτική βόλτα στα σοκάκια της Ιουλίδας.

Απόσταση που καλύπτεται : 35 ναυτικά μίλια

Διάρκεια ταξιδίου : 3 μέρες/2 νύχτες κάμπινγκ

Μάνη

Κάνουμε κουπί σε μια από τις πιο όμορφες χερσονήσους της Ελλάδας στη Νότια Πελοπόννησο. Με την πιο εκπληκτική θέα του κόσμου η Μάνη με την άγρια φύση,  τις παρθένες παραλίες και τους όρμους πειρατών. Θα έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε πίσω μαζί μας μερικά παραδοσιακά προϊόντα όπως βότανα, ελαιόλαδο και μέλι υψηλής ποιότητας.

Απόσταση που καλύπτεται : 50 ναυτικά μίλια

Διάρκεια ταξιδιού: 4 ημέρες/3 νύχτες κάμπινγκ

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες

Τόσο καλή όσο παίρνει. Είναι αλήθεια ότι είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στο θαλάσσιο καγιάκ από ό, τι στη Νάξο και τις μικρές Κυκλάδες. Καταπληκτικά νερά, φιλικοί άνθρωποι, κατοικημένα νησιά, προκλητικές διασταυρώσεις, γραφικές πόλεις και χωριά, αμέτρητες παραλίες και όρμους, παραλιακά μπαρ, νυχτερινή ζωή, τοπικά εστιατόρια. Αυτό το ταξίδι είναι για τους ανθρώπους που τα θέλουν όλα.

Απόσταση που καλύπτεται:  80 ναυτικά μίλια

Διάρκεια ταξιδιού: 7 ημέρες/3 νύχτες κάμπινγκ/3 νύχτες/ξενοδοχείο δωμάτιο

Share