Αεροπορικά Εισιτήρια

Κάντε κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων σας από το ταξιδιωτικό μας γραφείο και κερδίστε από τις καλύτερες προσφορές που παρέχουμε για αεροδρόμια Ελλάδας και εξωτερικού.

Είναι γνωστό ότι τα αεροπορικά ταξίδια είναι πολύ πιο γρήγορα από ό, τι άλλοι τρόποι μετακίνησης . Συνήθως , οι άνθρωποι που ταξιδεύουν με αεροπλάνο είναι εκείνοι που δεν έχουν πολύ χρόνο να και πρέπει να φτάσουν στον προορισμό τους γρήγορα .

Κατά καιρούς, τα αεροπορικά ταξίδια είναι ζωτικής σημασίας για κάποιους , αν χρειαστεί να παρακολουθήσουν σημαντικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την εταιρεία τους σε μια τοποθεσία στο εξωτερικό/εσωτερικό . Έτσι, αυτό τους εξοικονομεί πολύ χρόνο, ειδικά, όταν πρόκειται για επαγγελματικά συνέδρια.

Πράγματα που πρέπει να ξέρετε:

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο έχει αντικαταστήσει τελείως τη χρήση του χειρόγραφου εισιτηρίου . Το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι επίσης γνωστό , ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα εκτύπωση καθώς ο πράκτορας σας μπορεί να κάνει για εσάς το check in και να σας το αποστείλει . Στην πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεστε είναι το διαβατήριο ή τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα καθώς και το check-in για την πτήση.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό όνομα στο διαβατήριο/ταυτότητα Κάποιοι επιβάτες υποθέτουν ότι το όνομα που εμφανίζεται στο δελτίο ταυτότητάς τους θα είναι το ίδιο με τα διαβατήρια τους. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Πρέπει να δώσετε το σωστό όνομα για την έκδοση του εισιτηρίου σύμφωνα με το ταξιδιωτικό έγγραφο που θα χρησιμοποιήσετε (ταυτότητα ή διαβατήριο) , αλλιώς υπάρχει η περίπτωση απόρριψης από την αεροπορική εταιρεία.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αεροπορική εταιρεία μπορεί να μην επιτρέψει οποιεσδήποτε αλλαγές σε μια κράτηση , αλλά και extra χρεώσεις σε αλλαγή εφόσον επιτρέπεται .Ο τρόπος χρέωσης διαφέρει ανάλογα με αεροπορικές εταιρείες και την αγορά.

Δεν είναι δυνατό να αλλάξετε το όνομα του επιβάτη για ένα αεροπορικό εισιτήριο. Το εισιτήριο θα πρέπει να ακυρωθεί και ένα νέο θα πρέπει να εκδοθεί ή να αντικατασταθεί σε καινούρια ημερομηνία και στις περισσότερες περιπτώσεις με χρέωση .

Οι αεροπορικοί ναύλοι ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετους περιορισμούς, μπορεί να μην είναι διαθέσιμοι σε όλες τις πτήσεις, και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Επίσης, να θυμάστε ότι μπορεί να υποστείτε άλλες επιβαρύνσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης σας που δεν είναι πληρωτέα σε εμάς και δεν περιλαμβάνονται στην προσφερόμενη τιμή, όπως αεροπορικά τέλη αποσκευές και λοιπών επιβαρύνσεων για τις προαιρετικές υπηρεσίες.

Για αεροπορικά εισιτήρια καλέστε μας
(+30)2110114718

Share