Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Παρέχουμε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από όλες τις μεγάλες εταιρείες.

Οι επιβάτες  και τα  οχήματα  πρέπει να αναφέρονται στο λιμάνι επιβίβασης και το check-in ειναι τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν την αναχώρηση.

Κρατήσεις
Το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό. Δεν μεταβιβάζεται και ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο κατάλυμα και για τη διαδρομή που έχει εκδοθεί.

Ακύρωση εισιτηρίων
Τα Εισιτηρια μπορούν να ακυρωθούν μόνο από το γραφείο μας ή από τα κεντρικά γραφεία της εκαςτοτε ακτοπλοϊκής εταιρείας

Τέλη ακύρωσης
Κάθε εταιρεία έχει τη δική του πολιτική ακύρωσης. Σε γενικές γραμμές, μετά την αναχώρηση τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται ούτε γίνονται ανοιχτά και η ημερομηνία του ταξιδιού δεν μπορεί να αλλάξει. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη μετατραπεί σε ανοικτά ακυρώνονται με 50% ακυρωτικά. Τα εισιτήρια ακυρώνονται μόνο από το γραφείο που έχουν εκδοθεί . Δεν ακυρώνονται τηλεφωνικώς και οι κάτοχοί τους θα πρέπει να τα  παραδώςουν στον γραφείο που εκδόθηκαν. Τα OPEN εισιτήρια ισχύουν για 12 μήνες.

Απώλεια εισιτηρίων
Αν χάσετε τα εισιτήριά σας, θα πρέπει να δηλώσετε την απώλεια εγγράφως προς την εταιρεία μας. Για να ταξιδέψετε θα χρειαστεί να αγοράσετε νέα εισιτήρια. Εάν μέχρι το τέλος του έτους, τα αρχεία ελέγχου της Ναυτιλιακής Εταιρείας δείχνουν ότι το εισιτήριο δεν έχει χρησιμοποιηθεί, δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή νέο εισιτήριο ίσης αξίας. Αυτό φυσικά  εξαρτάται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία.

Καθυστερήσεις
Η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση του δρομολογίου, παρέκκλιση ή τροποποίηση του προγραμματισμένου δρομολογίου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, τις εντολές του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, των Λιμενικών Αρχών ή για λόγους ανωτέρας βίας, το οποίο ενδέχεται να επηρεαςει την ασφάλεια των επιβατών . Σε περίπτωση ακύρωσης του δρομολογίου εκτός λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες) ή λόγω ευθύνη της ναυτιλιακής εταιρείας, οι επιβάτες δικαιούνται πλήρη επιστροφή χρημάτων, ενώ η εταιρεία μας δεν έχει καμία περαιτέρω υποχρέωση. Οι ναυτιλιακές εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα να αντικαταστήσουν το πλοίο για το οποίο εκδόθηκε το εισιτήριο μετά την έγκριση από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Λίστα επιβατών
Σύμφωνα με την οδηγία 98/41 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ακτοπλοϊκή εταιρεία έχει την υποχρέωση να τηρεί κατάλογο το όνομα ενός των επιβατών κάθε ταξιδιού, για λόγους ασφαλείας. Για τους σκοπούς της εν λόγω καταγραφής, τα εισιτήρια θα πρέπει να εκδίδονται στο όνομα κάθε επιβάτη και οπωσδήποτε να περιλαμβάνουν:
* ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ
* ΦΎΛΟ ΑΡΣΕΝΙΚΌ ΘΥΛΗΚΌ
* ΗΛΙΚΙΑ:  ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙ – ΒΡΕΦΟΣ
* ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ
Επιπλέον, η εταιρεία μας θα πρέπει να ενημερώνεται από κάθε επιβάτη που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, κατά την έκδοση του σχετικού εισιτηρίου.
Επισημαίνεται ότι η έκδοση εισιτηρίου πάνω στο πλοίο απαγορεύεται αυστηρά. Ως εκ τούτου, για λόγους ευκολίας, η κράτηση και έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γινεται πάντα στην ώρα τους.

Ναύλοι / Εκπτώσεις
Οι ναύλοι περιλαμβάνουν θαλάσσια μεταφορά στην επιλεγμένη θέση και όλα τα λιμενικά τέλη (μόνο στις γραμμές εσωτερικού). Γεύματα και ποτά δεν συμπεριλαμβάνονται. Όλες οι εκπτώσεις δεν συναθροίζονται και μόνο η υψηλότερη έκπτωση χορηγείται σε έναν χρόνο, όταν πληρούνται οι ισχύοντες όροι.
Οι επιβάτες δικαιούνται έκπτωση, παρακαλούνται να το δηλώσουν κατά τη στιγμή της κράτησης και να φέρουν μαζί τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία κατά την έκδοση εισιτηρίων. Μόλις εκδοθεί το εισιτήριο, δεν επιςτρεφονται τυχον διαφορές στις τιμές .
Groups, φορτηγά, λεωφορεία, ρυμουλκούμενα αποσκευών, ρυμούλκες σκαφών και ασυνόδευτα οχήματα υπόκεινται σε ειδικές συμφωνίες.
Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 5 (βρέφη) ταξιδεύουν δωρεάν και αποκλειστικά στην οικονομική θέση στα συμβατικά πλοία. Σε άλλου είδους καταλύματα (π.χ. καμπίνες) δικαιούνται 50% έκπτωση (παιδικός ναύλος). Επίσης ταξιδεύουν δωρεάν σε όλες τις κατηγορίες διαμονής σε πλοία High Speed.
Παιδιά 5-10 ετών έχουν όφελος με μείωση κατά 50% του συνολικού ναύλου, σε όλες τις κατηγορίες, στα συμβατικά πλοία και στα ταχύπλοα.
Μόνο οι μαθητές από τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια δικαιούνται έκπτωση φοιτητή.

Ασφάλεια εν ΠΛΩ
Οι Ναυτιλιακές Εταιρείες και τα πλοία δεν ευθύνονται για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή ζημιές πριν από την επιβίβαση, κατά τη φόρτωση και μετά την αποβίβαση. Απαγορεύεται αυστηρά στους επιβάτες να μεταφέρουν όπλα, εκρηκτικά, εφλεκτα υλικά και άλλες επικίνδυνες ουσίες . Σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας κώδικα υψηλής ταχύτητας, οι επιβάτες δεν επιτρέπεται να παραμένουν στους ανοιχτούς χώρους των ταχύπλοων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού .

Αποσκευές
Οι αποσκευές μπορούν να παραμείνουν μέσα στα οχήματα. Οι επιβάτες παρακαλούνται να παίρνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Η Πρόσβαση στο γκαράζ του πλοίου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού απαγορεύεται. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες δεν φέρουν ευθύνη σε περίπτωση απώλειας χρημάτων ή πολύτιμων αντικειμένων από τα αυτοκίνητα, βαλίτσες στους κοινόχρηστους χώρους και στις καμπίνες. Οι επιβάτες μπορούν να εμπιστευτούν   χρήματα και τιμαλφή  στο λογιστήριο του πλοίου για φύλαξη.

κατοικίδια ζώα
Τα Κατοικίδια ζώα ταξιδεύουν δωρεάν. Δεν επιτρέπονται στους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους και στις καμπίνες. Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων είναι υπεύθυνοι για τη σίτιση και την υγιεινή τους,και θα πρέπει να έχουν βιβλιάριο υγείας του κατοικίδιου τους μαζί τους.

Γενικές πληροφορίες
Οι επιβάτες ευθύνονται για την τήρηση των κανόνων του λιμενικού . Οι επιβάτες οφείλουν να συμμορφώνονται με τις οδηγίες του πλοιάρχου και του πληρώματος του πλοίου, όσον αφορά τη δημόσια τάξη και ασφάλεια επί του σκάφους. Οι επιβάτες πρέπει να επικοινωνήσουν με τον καπετάνιο ή το πλήρωμα σε περίπτωση που θέλουν να εκφράσουν  ένα παράπονο κατά τη διάρκεια επί του σκάφους.

Για ακτοπλοϊκά εισιτήρια καλέστε μας στο (+30) 2110114718

Share