Ταξιδιωτικό Γραφείο Uniglobe.

Ποιοι είμαστε;

Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού UNIGLOBE είναι ένα νέο, σύγχρονο και δυναμικό ταξιδιωτικό γραφείο, που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλο το φάσμα της τουριστικής αγοράς.

sailing-in-Greece2

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με σεβασμό στις ανάγκες και στις απαιτήσεις τους, με άμεση, αξιόπιστη και ποιοτική εξυπηρέτηση, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το ταξιδιωτικό γραφείο UNIGLOBE στη Νέα Σμύρνη, προσφέρει όλη τη γκάμα ταξιδιών για κάθε προορισμό Εσωτερικού & Εξωτερικού και εξειδικεύεται στον τομέα της διοργάνωσης τόσο οργανωμένων όσο και μεμονωμένων ταξιδιών.

Εξασφαλίζει ταχεία, ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση ακόμη και των πιο πολύπλοκων ταξιδιωτικών αναγκών.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε επιλεγμένες ταξιδιωτικές προτάσεις και ταξίδια από συνεργάτες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αν δε βρείτε το ταξίδι που επιθυμείτε ή αν θέλετε να προσαρμόσετε ένα ταξίδι στις δικές σας επιθυμίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 0114718 ή μέσω email στο info@uniglobe.gr.

To Uniglobe θέλει να είναι το ταξιδιωτικό γραφείο που θα προτιμούν οι ιδιώτες και επαγγελματίες που αναζητούν επαγγελματική, υπεύθυνη, και φιλική εξυπηρέτηση στην οργάνωση των ταξιδιών τους και στις μεταφορές τους.

Βασιζόμενοι σε ένα δίκτυο επιλεγμένων ταξιδιωτικών συνεργατών, με υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές υπηρεσίες, σε συνάρτηση με την πολύχρονη εμπειρία και την μεθοδική εργασία, πάντα με άξονα το σεβασμό στον πελάτη.